Kundservice 010-888 64 85

✅ Fri frakt över 350kr ✅ Snabb leverans 1-3 dagar ✅ 30 Dagars öppet köp

Hur kan vi hjälpa dig mer?

Glinder Trygghetsgaranti – Din positiva förtroendeingivande upplevelse

Vi är engagerade i att se till att du blir helt nöjd och känner dig trygg med ditt köp. Därför erbjuder vi på GLINDER vår Trygghetsgaranti, som kommer utan extra kostnad för dig. Den inkluderar allt du kan önska dig för att undvika oväntade praktiska eller ekonomiska överraskningar när du handlar hos oss.

Trygghetsgaranti
  • Vi erbjuder alltid 30 dagars öppet köp, så att du har gott om tid att fatta beslutet om ditt köp. Vi vill att du ska vara helt säker på att du är nöjd med din produkt.
  • För att göra returer och återköp enkla och smidiga, bifogar vi alltid en retursedel med ditt köp. Det är en bekväm och problemfri process för att ge dig en positiv upplevelse.
  • Vi har även en serviceblankett som du kan använda för att snabbt och effektivt hantera eventuella återköp. Vi vill se till att din upplevelse hos oss är så smidig som möjligt.
  • Hos GLINDER erbjuder vi också full bytesrätt, vilket ger dig flexibilitet om du skulle behöva byta en produkt. Vi strävar efter att göra det enkelt och bekymmersfritt för dig.
  • Vi är stolta över att vara e-handelscertifierade enligt “Certifierad e-handel”. Detta betyder att vi uppfyller höga krav när det gäller säkerhet och kvalitet, vilket ger dig extra förtroende för oss som din handelspartner.
  • När det kommer till betalningar kan du känna dig säker med oss. Vi använder säkra betalningslösningar via Svea Ekonomi med SSL-teknik, vilket ger en trygg och skyddad transaktionsmiljö.
  • För att garantera snabba leveranser erbjuder vi alltid Expresshantering. Vi förstår att du vill ha dina produkter så snabbt som möjligt och vi strävar efter att uppfylla dina förväntningar.
  • Om du behöver komma i kontakt med vår kundtjänst finns vi tillgängliga via både mail och telefon. Vi är här för att svara på dina frågor och ge dig den bästa servicen möjligt.

Vi på GLINDER värderar din tillfredsställelse och trygghet som kund. Med vår Trygghetsgaranti kan du känna dig lugn och förtroendeingivande när du handlar hos oss. Vi strävar efter att erbjuda dig en positiv och problemfri upplevelse i alla avseenden.