Kundservice 010-888 64 85

✅ Fri frakt över 350kr ✅ Snabb leverans 1-3 dagar ✅ 30 Dagars öppet köp

Glinderpoäng

Upptäck fördelarna med Glinderpoäng – Bli belönad redan vid ditt första köp!

Vi på Glinder värdesätter våra kunder och vill ge dig ännu mer anledning att handla hos oss. Därför introducerar vi Glinderpoäng – ett belöningssystem som ger dig förmåner redan från första stund!

Med Glinderpoäng blir varje köp du gör hos oss mer meningsfullt. Varje produkt du köper genererar Glinderpoäng i samma värde som priset på produkten. Det betyder att varje krona du spenderar hos oss ger dig 1 st Glinderpoäng i belöning!

Samlar du på dig dina poäng kan du använda dem som betalmedel vid dina kommande beställningar. Det är som att få tillbaka 5% av ditt köpvärde i form av Glinderpoäng, som du kan utnyttja och dra nytta av vid dina framtida köp.

Att samla poäng är enkelt och smidigt. Allt du behöver göra är att vara inloggad som kund när du gör ditt köp. För varje krona du spenderar får du motsvarande Glinderpoäng, personligt tilldelade till dig.

Det bästa av allt är att du kan använda dina Glinderpoäng för att betala vid framtida köp. Det ger dig en extra förmån och möjlighet att spara pengar samtidigt som du njuter av våra fantastiska produkter.

Det finns dock några undantag när det gäller användningen av Glinderpoäng. De kan tyvärr inte användas vid byte av produkt. Vid retur av en vara kommer motsvarande antal Glinderpoäng att dras från ditt kundkonto.

Om du har några frågor eller behöver mer information är du välkommen att kontakta vår kundservice. Vi finns här för att hjälpa dig och ge dig all den information du behöver för att dra full nytta av vårt förmånliga Glinderpoäng-system.

Så varför vänta? Börja samla dina Glinderpoäng redan idag och upplev fördelarna med att bli belönad varje gång du handlar hos o

Glinderpoäng

Hur samlar jag poäng?

  • Inloggad som kund vid ditt köp
  • För varje krona du spenderar tillfaller motsvarande i Glinderpoäng dig personligen
  • Använd dina poäng för framtida köp

När kan inte Glinderpoäng användas?

  • Vid byte av produkt
  • Vid retur kommer motsvarande Glinderpoäng att dras från ditt kundkonto

Har du frågor?

Kontakta Kundservice för mer information! >> Kontakta oss