Varukorg
 • Fri frakt över 300 kr
 • 30 dagars öppet köp
 • Prisgaranti
 • En blomma kan inte blomma utan solsken, och en människa kan inte leva utan kärlek!
  Årets klänning

  Årets klänning 2019

  Årets klänning 2019 från Glinder i upp till 4XL

  Årets klänning 2020 förblir klänningen Veronika med raka sömmar! Denna klänning är en egen designad klänning med de olika kraven och specifikationer från olika kunders önskemål. De flesta retro och rockabillyklänningar är klockade vilket i praktiken innebär att de har en “Runtom” söm. För de kvinnor som föredrar bättre passform och en ledigare känsla och komfort bör istället välja Jetsettrends Veronika med raka sömmar. Klänningen med rak söm kan du använda för de flesta olika tillfällen, Bröllop, dop, konfirmation, student eller varför inte på 50 eller 60 års kalaset. Denna stilhöjande klänning blir bäst om du väljer till en underkjol med tyll.

  Årets klänning

  Årets klänning från Jetsettrends

  Klänningen är sydd i vackra material, underbara mönster och mycket vacker och stilfull halsringning. Denna klänning gör vi till årets klänning 2019!
  klänningen Veronika går att få i enfärgat, vit, ljusblå du kan även få den med de berömda 50 tals prickarna i rött och svart samt med det förtrollande mönstret med körsbär. Matcha ihop med övriga accessoarer som en handväska eller en bolero för de svalare kvällarna. Denna klänning finns även i stora storlekar i vår avdelning Plus Size. Du kan välja storlekar ända upp till 4XL.

   

  Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras.