Kundservice 010-888 64 85

✅ Fri frakt över 350kr ✅ Snabb leverans 1-3 dagar ✅ 30 Dagars öppet köp

Hjälp med rätt storlek? Glinder storleksguide!

Storleksguide Glinder

Att hitta rätt storlek för dina GLINDER retrokläder är enkelt med hjälp av storleksguiden som finns under varje produkt. Du hittar den genom att klicka på den röda knappen med vit text som säger “Storleksguide”. Storleksguiden ger dig specifika mått för varje produkt så att du kan välja rätt storlek. Viktigt! Kom ihåg att varje plagg har sin egen unika storlekstabell.

För att använda storlekstabellerna behöver du först mäta dig själv enligt följande beskrivning och sedan jämföra dina mått med de angivna måtten i tabellen. Det viktigaste måttet att mäta är bystomfånget, men även midjeomfånget är viktigt att känna till. Kom ihåg att midjemåttet kan justeras med hjälp av ett vackert bälte från vårt breda Glinder sortiment.

  1. För att mäta bystomfånget, placera måttbandet runt kroppen där du är som bredast över bysten. Se till att måttbandet är jämnt och inte för tajt eller för löst.
  2. För att mäta midjeomfånget, placera måttbandet runt kroppen där du är som smalast runt midjan. Se till att måttbandet är jämnt och inte för tajt eller för löst.

Tips! Om du inte har ett måttband tillgängligt kan du använda ett snöre istället. Mät med snöret enligt samma beskrivning och mät sedan snörets längd med hjälp av en vanlig linjal för att få dina mått.

Genom att följa dessa enkla steg kan du vara säker på att hitta rätt storlek för dina GLINDER retrokläder och uppnå en perfekt passform.