Varukorg
 • Fri frakt över 300 kr
 • 30 dagars öppet köp
 • Prisgaranti
 • Hållbarhet på Glinder

  VÅR VISION
  GLINDER kommer alltid att kämpa hårt för att göra världen vackrare!

  SJÄL
  GLINDER vill inspirera sina kunder att klä sig på ett vackert, miljömässigt och hållbart sätt. Vi har ett unikt retro, 50 tals och rockabilly produktkoncept med slitstarka plagg i bra kvalitet, vi strävar alltid efter hållbara material som är bra ur miljösynpunkt. Mottot är vackra produkter med minsta möjliga miljöpåverkan – och som håller så länge som möjligt. Vi uppmuntrar alltid till återanvändning och återvinning.

  HJÄRTA
  GLINDER vill kämpa för människors rätt att vara vackra och själva bestämma över sina liv och ha möjlighet att vara en bra samhällsmedborgare. Glinder vill ha ett samhälle där människor känner sig fria och vågar följa sina drömmar genom självständighet, yttrandefrihet och accepterad mångfald.

  MEDVETENHET
  Genom att ta ansvar vill GLINDER påverka sina samarbetspartners, sina kunder och samhället på ett positivt sätt. Långsiktiga, riktiga relationer med samarbetspartner och kunder som skapar värde, elegans och mycket glädje för alla omkring oss.

  Vi ska…

  Vi ska alltid bidra till att maximera vår påverkan på omvärlden i en positiv riktning. Vi ska alltid bidra till att minimera vår negativa påverkan, genom hela vår värdekedja och det handlar om allt från inköp till försäljning.
  Viktigt för Glinder är att fokusera på det som gör skillnad, som är viktigt för våra kunder och positivt för vår totala verksamhet och affär. Vi är övertygade om att vårt hållbarhetsarbete är en förutsättning för nöjda kunder och bidrar till långsiktig lönsamhet för både kunder och ägare.
  Vi ska vidare alltid vara aktiva i övergången till ett hållbart samhälle och en cirkulär ekonomi. Det är en självklarhet och något som vi, våra kunder och andra intressenter förknippar med Glinder, som är vår givna ledstjärna.

  TANKE – Glinder har en bra och hållbar idé och design.
  HJÄRTA – Glinder inspirerar världen att bli vackrare.
  SAMVETE – Glinder påverkar sin omvärld i en positiv riktning. Alla som arbetar med och för Glinder ska må bra!
  GLÄDJE – Glinder ska inspirera för mer lycka och tillfredsställelse.

  VÅRA ÖVERGRIPANDE MÅL

  Glinders ansvar är att varje dag, i varje beslut och vid varje vägskäl, Verkligen tänka till kring innebörden av hållbarhet enligt våra värderingar; mind, heart and conscience.
  Våra kunder och intressenter ska ges utrymme att tänka och ta beslut som leder till ett mer hållbart samhälle, utrymme att bli självständiga och utveckla sin fulla potential.
  Glinders framgång är starkt beroende av ett målinriktat arbete i samverkan med våra kunder och partners.

  VÅRA VÄRDEORD
  – Hållbart
  – Inspirera
  – Unikt
  – Vacker
  – Hjärta
  – Glädje