Varukorg
 • Fri frakt över 300 kr
 • 30 dagars öppet köp
 • Prisgaranti
 • En blomma kan inte blomma utan solsken, och en människa kan inte leva utan kärlek!
  Lila Världskarta

  Glinder skickar i hela världen!

  Glinder skickar numera över hela världen!

  Ända sedan starten 2007 har det funnits med i planeringen att börja sälja över hela världen! Våra normalstorlekar och rockabillyklänningar i stora storlekar, retro och 50 tals tillbehör efterfrågas över hela Europa men också från andra delar av världen. Erbjudandet på vår systersajt som är översatt till engelska finns stora delar av jetsettrends utbud av retro rockabilly och 50 tals, både klänningar och kläder för män.

  Jetsettrends skickar och levererar rockabilly clothing fraktfritt till följande länder i Europa: Belgien, Bulgarien, Danmark, Estland, Finland, Frankrike, Irland, Kroatien, Lettland, Litauen, Luxemburg, Nederländerna, Norge, Polen, Portugal, Rumänien, Slovakien, Slovenien, Spanien, Storbritannien, Tjeckien, Tyskland, Ungern, Österrike

  Glinder skickar

  Till övriga Europa och världen tillkommer frakt!

  Det är med stor glädje som vi nu kan erbjuda denna helservice till kunder som till nu bara har kunnat titta på vårt utbud, utan nu även kan köpa våra produkter! Inom Europa erbjuds pakettjänst och övriga länderna i världen med express leveranser.

   

  Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras.