Kundservice 010-888 64 85

✅ Fri frakt över 350kr ✅ Snabb leverans 1-3 dagar ✅ 30 Dagars öppet köp
Snyggaste studentklänningen

Snyggaste studentklänningen

GLINDER studentklänning i retro -Snyggt & elegant

Välkommen till GLINDER, och den snyggaste studentklänningen och din ultimata källa för studentklänningar som inte bara är snygga, utan även av högsta kvalitet till ett fantastiskt pris. Vi är stolta över att erbjuda dig en studentklänning som är inspirerad av förra årtiondenas modeller, moderniserad för att uppfylla dagens krav och med en touch av modern design som ändå bevarar den tidlösa retrostilen. GLINDER är Sveriges främsta expert på retro mode och våra studentklänningar är skapade för att vara tidlösa och användas år efter år. Låt oss berätta mer om varför du kommer att älska våra studentklänningar.

Studenten närmar sig Beställ nu

Varsågod! Vi bjuder på stiltips till studenten och dina nya klänning!

 1. Välj rätt underkläder:
  Se till att bära rätt underkläder som matchar klänningens silhuett och ger dig en smickrande passform. Ofta kan en närslående bh och sömlösa trosor vara bäst för att undvika synlighet genom klänningen.

 2. Accessoarer:
  Komplettera din klänning med väl valda accessoarer för att höja stilen. Ett snyggt bälte i midjan, en elegant scarf, eller ett vackert halsband kan alla ge en extra touch av personlighet till din outfit.

 3. Skor:
  Välj skor som kompletterar klänningen och ger dig komfort under dagen. Om du vill ha en äkta retrostil kan du överväga klackar i vintagestil eller ballerinas med rosett-detaljer.

 4. Hår och makeup:
  Fundera över vilken stil du vill ha för ditt hår och makeup. En vit klänning kan vara en perfekt bakgrund för att framhäva dina drag. Välj en frisyr som passar klänningens stil, och satsa på en makeup som är naturlig och elegant.

 5. Accessoarer till håret:
  För att sätta pricken över i:et kan du välja att bära vackra accessoarer i ditt hår. Det kan vara ett vackert Glinder diadem, ett hårblommor eller små klämmor med pärlor eller strass.

 6. Håll klänningen i gott skick:
  Se till att ta hand om din klänning för att behålla dess skönhet. Läs och följ vårdinstruktionerna noggrant och överväg att skicka den till kemtvätt för att undvika fläckar eller missfärgning.

 7. Bär självförtroende:
  Det viktigaste tipset är att bära din klänning med självförtroende och stolthet. Du är vacker och unik, och din klänning är bara en förstärkning av den fantastiska personlighet du redan har.

Studentfirande iklädd snygg studentklänning

10 anledningar till en Glinder vit studentklänning

 1. Tradition: Vita studentklänningar är en vanlig tradition vid många skolavslutningar och examensceremonier runt om i världen.
 2. Elegans: Vita klänningar är ofta synonymt med elegans och stil och kan ge en sofistikerad touch till din utstyrsel.
 3. Tidlöshet: Vita klänningar är klassiska och tidlösa, vilket innebär att de kan bäras igen och igen för andra speciella tillfällen i framtiden.
 4. Anpassningsbarhet: Vita klänningar är mångsidiga och kan kombineras med en mängd olika accessoarer och skor, vilket ger dig möjlighet att skapa en look som passar din personliga stil.
 5. Ökar självförtroende: När du känner dig bra i vad du har på dig, kan det ge dig en extra boost av självförtroende, vilket kan vara särskilt viktigt under en examensceremoni.
 6. Passar alla hudtoner: Vita klänningar passar alla hudtoner och kan därför vara ett tryggt val när du inte är säker på vilken färg som passar dig bäst.
 7. Lätthet: Vita klänningar kan vara gjorda av lätta och bekväma material som passar bra för sommardagar och varmare väderförhållanden.
 8. Fotografiskt minne: En vit klänning kan ge en vacker kontrast till examensceremonins omgivning och kan hjälpa till att skapa vackra och minnesvärda fotografier.
 9. Enkelt underhåll: Vita klänningar kan vara lätta att underhålla och tvätta, vilket gör dem till ett praktiskt val för en dag när du vill slippa stressa över klädtvätt.
 10. Symbolik: Vita klänningar har ofta en symbolisk betydelse som kan associeras med renhet, oskuld, fred eller renhet, vilket kan vara en annan anledning till varför du kanske väljer att bära en vit klänning på din examensceremoni