Varukorg
 • Fri frakt över 350 kr
 • 30 dagars öppet köp
 • Prisgaranti
 • -Välkommen till vår underbara värld av tidlös elegans-
  Arbetsklänning

  Klä dig snyggt på jobbet och på fest med en pencil klänning!

  Arbetsklänning eller workingdress passar bra på jobbet eller konferensen

  Att klä sig snyggt på en konferens eller andra arbetsrelaterade aktiviteter kan ibland vara stora frågetecken. Hur du ska klä dig beror ofta på i vilket sammanhang du ska göra dig vacker till. Ett säkert kort är alltid klänning, är det konferens kanske du ska slå till lite och sikta lite högre med en snygg pencilklänning. Vintertid är det allra skönast att ha en långärmad variant, medans på sommaren är svalare med en kortärmad. Tänk på att du väljer färgsättning ganska neutralt oavsett om ni ska på konferens eller kanske enbart after work under någon fredag. På vintern passar otroligt nog gråa varianter medans sommartid lite mer lyster och färg.
  Pencilklänningar passar bra till både konferenser, after work eller att medverka i olika affärsmöten. Denna klänningsmodell gör dig mer kvinnlig och inte minst mer respektabel. Det bästa med en pencilklänning är att man kan använda dom både till fest och på jobbet. Du kan köpa en snygg pencilklänning med hög kvalité till bra pris, du hittar dom ofta för mellan 500-800 kronor.

  Arbetsklänning

  Många varianter av pencilklänningar!

  Det finns oerhört mycket olika varianter på pencilklänningar, det finns retro, 50 tals och modeller från samtliga modeepoker. Dessa klänningar är ofta starkt förknippade med att du skall vara smal och snygg för att kunna använda dom. Vi vågar påstå att det är absolut snyggast att använda en pencil om du har lite kurvor och kräver plus size, det plockar fram din kvinnlighet på ett snyggt och sensuellt sätt.

   

  Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *