Varukorg
 • Fri frakt över 350 kr
 • 30 dagars öppet köp
 • Prisgaranti
 • ****** Julhandla med snabba leveranser 1-3 dagar & förlängd ångerätt tom 2023-01-31 ******
  Hjärta från kunder

  De värmande orden från våra kunder

  Värmande ord från kunder i en svår stund!

  I början på Juli månad 2022 blev GLINDER utsatta för grovt bedrägeri och varumärket är satt under hård prövning. I denna svåra stund har Swichinsamling startat till telefonnummer 070-768 19 40. Men också fina och energigivande meddelanden från många underbara kunder. Här vill vi delge oss med ett:

  “” Hej! Jag läste ert email och ville bara lämna ett litet meddelande
  Pga. dåligt självförtroende har jag aldrig tyckt jag är vacker och vågade inte ha på mig kläder som visade min figur då jag tyckte jag var tjock. Klätt mig som en tomboy sen tonåren; jeans och stora T-shirts. Men en dag hittade jag er hemsida och blev helt förälskad i stilen. Vågade åka till en butik med min väninna strax innan pandemin. Butiken var så läckert dekorerat och personalen var så härliga. De verkade ha lika kul som vi även när de svarade på våra frågor om rockabilly.

  Valde ut några klänningar att testa, bl.a. en röd Marilyn. När jag såg mig själv i spegeln kröp osäkerheten fram och sa “nej jag är väl inte fin nog för att få ha på mig något sånt här..?” Då kom personalen in och lyste upp. “Men oj! Vad vacker du var i den! Jag var lite osäker på om det var rätt val men den passar ju dig perfekt. Den lyfter fram din form så snyggt!” Jag visste att det inte var något hon brukade säga vanligen för hon var genuint förvånad och imponerad. Hennes och min väninnas uppmuntran fick mig att våga testa något nytt och jag köpte den röda Marilyn klänningen.

  På julafton det året vågade jag ha på mig den för första gången. Jag som aldrig annars klär upp mig hade underkjol, lockat hår, rött läppstift, smycken och allt. Alla blev helt chockade när de såg mig. Pojkvännen hade ett stort flin hela kvällen och skröt stolt “det där är min tjej”. Jag mig som den vackraste kvinnan i världen och kunde inte sluta snurra runt som en prinsessa för att se kjolen virvla runt mig. Det var er uppmuntran och genuina omtanke som fick mig att våga börja uttrycka mig själv genom att klä mig i saker som JAG tycker om, vad folk än säger. Ni, er butik och era kläder gör positiv påverkan på de runtom er.

  Jag blev så hemskt ledsen när jag läste vad som hänt.. Ingen ska behöva gå igenom . Ni ska göra det som känns rätt för er och vad ni mår bra av. Men jag ville bara ge lite uppmuntran och berätta vad ni betyder för mig. Det kanske är själviskt av mig att säga men personligen hoppas jag att ni inte ger upp på GLINDER. Ni, både som människor och rockabilly modet ni erbjuder, är en sällsynt skatt för många – speciellt för oss av det mer kurviga/större slaget. Så snälla, ge inte upp. Jag tror på er. “”

  M. Johansson

  Vad vill du göra nu?
  Titta på klänningar
  Titta på accessoarer