Kundservice 010-888 64 85

✅ Fri frakt över 350kr ✅ Snabb leverans 1-3 dagar ✅ 30 Dagars öppet köp

Festklänning -vilken ska du välja?

Här hittar du rätt klänning till fest och andra tillfällen du ska vara elegant & piffa till det lite extra.

Festklänning? Nu är det dags att planera och blicka framåt! Får vi fresta med en festklänning med raka sömmar i klassisk stil! Denna klänning till fest är skapad av Veronika och här har tagit fasta på att raka sömmar ger härlig komfort, Här kan vi utesluta getingmidjorna! Du blir elegant ändå!

Festklänning
Festklänning
Succé! klänningen har fått 5 stjärnor av 5 möjliga
5/5

Vad säger kunderna?

Tack för den fina klänningen, jag kände mig vacker och uppskattad. Perfekt till alla framtida kalas

Yvonne G.

Måste bara få säga att jag är så nöjd med min Veronika klänning. Sitter perfekt

Anna N.

Klänningen är som en skänk från ovan.  Bär sällan klänning men eftersom denna klänning har lodräta sömmarpassade den perfekt

Alicia J.

Välj din festklänning nedan finns från XS-4XL

Vilka tillfällen är du bjuden? ska du använda din klänning till fest? Möjligheterna är många och variationerna bestämmer du själv. Till studentfest kanske vit passar bra, till bilträffen och festen i samband med den kanske de prickiga festklänningarna passar extra bra. Nedan listar vi fler färger och mönster! Gemensamt är den härliga modellen med dom raka sömmarna som ger dig en behaglig komfort utan att du ska känna dig instängd. Tyget är stretchigt vilket ger ytterligare en extra härlig känsla när du bär den.

Missa inte denna Köp nu! Fri frakt & snabb leverans samt 30 dagars returätt

En klänning till fest ska ha alla element som du behöver, fest kan också vara väldigt temabaserade vilket gör att du måste välja rätt färg. Här presenterar vi GLINDER festklänning som passar till de flesta festarrangemang och andra tillställningar valet är ditt!

Användningstips för festklänning

Färgval av klänning är viktigt, särskilt om du ska gå på bröllopsfest och dessförinnan delta på själva bröllopscermonin ska du du undvika rött och också välja bort den vita färgen på festklänningen. I övrigt så kan du välja vilken färg som helst där du tycker att du passar i för dagen. Att välja klänning till studentfesten är speciellt, för studenten tar du bara en gång i livet och många väljer då en vit klänning. Många väljer att använda samma klänning under hela dagen och den efterföljande festen, medans andra personer väljer att byta klänning som då är avsedd mer för festliga tillfällen. Glinder har svarta, röda, gröna och enfärgade festklänningar. Det är bara din egen fantasi som sätter gränsen för hur vill klä dig en härligt vacker festklädsel.

Olika typer av fester
En fest kan bestå av många olika teman och inriktning, gemensamt är ändå festligheterna som ska råda. Och att välja klänning efter tema kan vara lite knepigt, men det är bara att använda fantasin fullt ut. En prickig festklänning kanske passar bra när det är mera rock´n roll medans en enfärgad festklänning är mera ämnad för en liten finare tillställning där värdparet har påkallat en klädkod och då gör det ännu enklare att välja. GLINDER festklänningar är i grunden retro eller om man vill kan kalla dom rockabillyklänningar, kärt barn har många namn. Oavsett så är alla våra festklänningar skapade på mönster och idéer från tidigare tidsepoker.