Varukorg
 • Fri frakt över 300 kr
 • 30 dagars öppet köp
 • Prisgaranti
 • En blomma kan inte blomma utan solsken, och en människa kan inte leva utan kärlek!

  Gul klänning

  Härlig gul klänning för sommarens härliga dagar!

  Gult är värme, sommar och kluckande ljud från havet eller sjön! Unna dig en vacker och elegant nyhet! Då är du garanterad för en snygg outfit! Priset är ENDAST 549:- Fri frakt och snabb leverans på 1-3 dagar.

  Vacker gul klänning för sommarens alla fester och bjudningar och tillfällen då du ska klä upp dig, den finns i 2 olika mönster med olika färgsättning. Klänningen har fickor och en helklockad kjol, kan även kallas cirklad kjol. Vidare så är den utrustad med ärmar för att dölja lite mer av det som du inte vill visa!

  Gul klänning
  Gul klänning
  Gul klänning
  Gul klänning

  Klänningen finns i två olika mönster och stora storlekar från small till 4XL

  Vänta inte beställ redan nu! så är du garanterad att bli den vackraste i sommar

  Klänningen har fått betyget 5 av 5 möjliga
  5/5

  Nöjd kund!
  Jag är sååååå nöjd med min klänning! Får jättemånga fina komplimanger från nära och köra. Funderar på den andra färgen också.

  Sabina Ö.

  Nöjd kund!
  Passar perfekt, känner mig vacker trots mina extra kilon. modellen gömmer det mesta blir fler klänningar från er! Snabb leverans också!

  Maggan B.

  En gul klänning för sommarens bjudningar

  En gul klänning symboliserar solen och vad kan bli så mycket sommar som solen? Inte så mycket, det symboliserar värme och den gula nyansen på klänningen ger samma signaler. En gul klänning är extra bra att använda då du är bjuden på fest eller något annat trevligt av dina vänner. Ett tips är att matcha med snygga skärp, gärna i vitt. Väld då en av de elastiska varianterna då det är mycket komfortabelt med en mjuk och härlig stretch. En gul klänning kan också kombineras med andra tillbehör som strumpor och andra accessoarer som passar till den aktuella färgen på ditt klädesplagg.

  Då ska du använda en gul klänning

  Du behöver inte tänka alls på färgsättningar vad gäller den gula färgen. Den kan användas till det mesta, man kan säga att det är en traditionell sommarklänning som passar till påsk, midsommar eller som kläder till bröllop. Det du ska tänka på är att använda en vit BH under så att inte BH lyser igenom och ser inte så bra ut.

  Välja till gula accessoarer till den gula klänningen

  Har du bestämt att temat ska gå i gult kan du också använda dig av en gul hårblomma, en snygg bandana, gärna i vit färg. Vill du ha extra mycket blommor i håret så tar du bara 2 st hårblommor för att fylla ut och göra dig extra fin i håret.

  Finns det tillfällen du inte ska använda gul klänning?

  Gult är bra, det kan egentligen användas vid alla tillfällen du ska klä dig elegant och vackert. Färgen symboliserar värme och passar bra om du vill förmedla härliga varma vibrationer och din utstrålning blir total med denna vackra gula klänning.