Varukorg
 • Fri frakt över 300 kr
 • 30 dagars öppet köp
 • Prisgaranti
 • En blomma kan inte blomma utan solsken, och en människa kan inte leva utan kärlek!
  Carolina i Skutskär har över 300 Rockabillyklänningar

  300 rockabillyklänningar hemma?

  Det måste vara varje kvinnas dröm att ha en egen “Walk In Closet” hemma? fylld med kläder som man bara älskar över allt annat!

  carolina i skutskär

  Vi hittar Karolina i den lilla orten Skutskär i Uppland och kan inte sluta att imponeras över denna mäktiga klädsamling. Hemma i Karolinas garderob hittar vi inte mindre än 300-350 olika retro Rockabilly och 50 tals klänningar, lägger vi därtill 35 underbart fluffiga underkjolar, och otaliga massa koftor och skor så går det åt utrymme utöver det vanliga. Just här i sin egna Walk In Closet förvaras hennes skatt! Med en glittrande kristallkrona i taket och en underbart glänsande divan.

  Garderob med rockabillykläder
  Karolina är inte som alla andra!
  Hon medger att hon aldrig ha tyckt om att vara som alla andra, hylla istället din personlighet och lev som den du är och trivs bäst med, säger hon med ett leende.

  Klädstänger med rockabillyklänningar

  8 år sedan hon upptäckte Rockabillystilen. Av en slump fann hon Rockabillystilen, det kändes direkt i hela henne att hon hade hittat rätt. Det är ett mode som är skapat för kvinnor, dessa kläder hyllar kvinnan som får mig att känna mig både stilig och vacker. Jag klär mig i Rockabilly kläder varje dag, både på fritiden och på jobbet, enda skillnaden är att jag kanske inte till vardags använder urringat, det får bli till lite festligare tillfällen. Skorna jag använder till vardags är också med mindre klack som får det att känna sig mera bekvämt och skönt. Även om det ser uppklätt ut så skulle hon aldrig mer vilja bära jeans, varför då undrar vi? därför att kläderna är så otroligt sköna att ha på sig, säger hon utan att blinka. En annan sak är att jag blir lite av en glädjespridare, folk som träffar mig ler och blir glada över alla vackra färger och mönster som finns på kläderna. Helt enkelt en färgklick i folks vardag.

  Rockabilly väskor

  Glädjen går inte att ta miste på!
  Jag är otroligt stolt över att ha skapat detta och sambon Marcus stöttar henne, han medger att det är lika roligt som henne själv och att tillsammans ha kunnat skapa detta med alla kluriga lösningar. Kromade stänger och noga planering har gett dessa goda resultat. Karolina vill också ge en ros till sin pappa som också älskar 50 tals musiken och som har hjälpt henne till att bygga garderoben med alla fiffiga lösningar, tex. har han gjort en krok med teleskopskaft, då ska jag kunna fortsätta att bygga min garderob på höjden. Det har tidigare varit en räfsa som han och sambon byggt om och den fungerar väl för sitt ändamål.

  Rockabilly skor

  Hur lång tid tar det för henne att göra sig i ordning?
  Det går ganska fort, det svåraste är klädvalet. När jag har valt ut min outfit för dagen så tar det inte mer än 20 minuter för henne att göra sig klar för dagens aktiviteter. en matchning pepitarutig klänning som hon snabbt och med stor erfarenhet sätter ihop med en rosa underkjol, ett brett bälte en snygg lackväska och en rosa sjalett.

  Carolina i Skutskär har över 300 Rockabillyklänningar

  Klädkammaren ska bli ännu bättre!

  Även om min “walk in closet” är bra så planerar jag för att den ska bli ännu bättre, en ny dörr så att man kan kliva rakt in från sovrummet som ligger vägg i vägg. Jag måste också sätta upp en spegel avslutar Karolina! Jag hoppas också att du följer mig på Instagram för inspiration: @karolina_sunshinegirl

  underkjolar

  ps. Karolina har enbart reproduktioner av klänningar dvs allt är nytt, men med mönster och influenser fån det ljuvliga 1950 talet ds.

   

  Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras.