Nu kan du gifta dig på GLINDER via drop in bröllop i Mjölby

Drop in Bröllop hos GLINDER! Vi ligger bra till, direkt vid E4:an i Mjölby! Sveriges största Retro 50 tals och Rockabilly butik  bjuder in till bröllop. Vi kallas för Sveriges Las Vegas, och det är roligt säger Veronika Sehlstedt som designar GLINDER retro 50 tals och Rockabilly kläder Det är även Veronika som folk handlar av när man besöker. Vi fick en förfrågan och nu kör vi, det blir två tillfällen i Augusti och föranmälan behövs!

Drop in bröllopVigselförättare är 2018 års “Årets Östgöte” Peter Trygg, GLINDER bjuder brudparen på vigseln, men vill dom att vigselförättaren även sjunger ett par Elvislåtar för brudparen tillkommer en avgift!
Vigseln är en sk. Borgerlig vigselakt och är giltig! Brudparen måste dock ha med sig hindersprövningen som är max 3 månader gammalt samt giltig legitimation.

Du kan välja låtar från dessa band och Artister

# Elvis Presley
# Tommy Körberg
# Cash
#Deep Purple
# Whitesnake
# Frank Sinatra

Peter Trygg Sjunger Elvis

 

 

Vilka tillfällen blir det Drop In Bröllop i Mjölby?

Lördagen 22 Augusti 11:00-14:00
Lördagen 29 Augusti 11:00-14:00

Drop in bröllop Mjölby

Måste man anmäla?

Vi måste ha in en anmälan i förväg, senast 5 dagar innan varje vigseltillfälle! Anmälan sker via formuläret på länken nedan. Där får man även information och kan beställa låtarna man vill ha sjungit för sig! Om brudparet önskar kommer även själva vigselakten att sändas Live på facebook via GLINDER facebooksida som heter “Rockabilly By Glinder”

 

Arrangör: GLINDER Retro & 50s Shop i Mjölby

Anmälan: Fyll i formuläret här

I Övrigt så har GLINDER Retro & 50s Shop öppet följande tider fram tom 31/8:
Måndag-Fredag 13:00-18:00
Lördagar 10:00-15:00

Drop in Bröllop