Varukorg
 • Fri frakt över 350 kr
 • 30 dagars öppet köp
 • Prisgaranti
 • -Välkommen till vår underbara värld av tidlös elegans-
  Kläder till bröllop

  Det började med kläder till bröllop!

  Hur gick det för Fredrik & Marie i samband med att dom sökte bilar till en liten cruising ihop med deras Rockabilly bröllop?

  Kläder till bröllopTänk på vad kläder till bröllop kan leda till! Ni som följer vår blogg vet att Fredrik och Marie efterlyste amerikanska nostalgibilar till en liten spontan cruising i samband med deras bröllop som ägde rum i Sundsvall den 18 Juli 2020. Men mitt i coronatider så funderar man, hur gick det? Efter att redaktionen har talat med bruden så kan vi konstatera att hon är numera lyckligt gift med sin Fredrik. Det hela började med en utomhusvigsel på en udde på Alnö, och sedan blev det en trevlig middag med familjen.

  Kom det några nostalgibilar som slöt upp till bröllopet?

  Efter bröllopsmiddagen tog brudparet en liten runda i centrum med sin nostalgibil. Eftersom corona pandemin härjar så fick brudparet tyvärr ställa in det planerade eventet med cruising och avslutningen vid havet som hon hade planerat, men trots detta så la bruden ut en liten förfrågan i en bilgrupp på facebook om att dom skulle ut och cruisa runt en del i centrumkärnan. Det var faktiskt en hel del fina bilar ute i stan då säger Marie, men om det berodde på oss eller om folk bara var där ändå kan hon inte svara på, men det var roligt att se en massa gamla fina bilar, det förgyllde verkligen vår dag.

   

  Att dom var nygifta gick inte att ta miste på

  Rockabilly BröllopMaries kreativitet är det inget fel på. Det var ju ändå bröllop och hon ville verkligen visa att dom var nygifta och att det var deras dag. Hon tog en tavelpenna och skrev ”Just Married” på bakluckan på sin bil. Det tutades en hel del på oss och gratulationerna lät inte vänta på sig under tiden dom åkte runt i centrala Sundsvall. Dagen var till full belåtenhet verkar det som.

  Maries Bröllopsklänning

  Maries bröllopsklänning var från Glinder, en design i äkta 50 talsstil med underbar retrokänsla. Många söker efter kläder till bröllop och hittar Glinder liksom Marie gjorde. Glinders kläder används flitigt av tilltänkta brudar som ska gifta sig, men också som kläder till bröllop om du ska vara bröllopsbesökare.

  Glinder önskar brudparet lycka till med mycket kärlek! Ta hand om er!

  Redaktionen