Varukorg
 • Fri frakt över 300 kr
 • 30 dagars öppet köp
 • Prisgaranti
 • En blomma kan inte blomma utan solsken, och en människa kan inte leva utan kärlek!
  Klänning till bröllop

  Klänning till bröllop -Vilket är det bästa valet?

  Bästa valet – klänning till bröllop

  Nu när restriktionerna sakta börjar att dras tillbaka så är det många bröllop som planeras. Det har varit ca 1,5 år av totalt uppehåll för kärlekskranka par som vill gifta sig. För vem skulle vilja ha ett bröllop utan nära släkt och vänner? Nu under sensommaren 2021 så är det fler bröllop än någonsin som ska gå av stapeln, väntan har varit olidlig för många par men som nu gör slag i saken och bjuder in till bröllop. Nu ska det väljas klänning till bröllop och planeringen är i full gång.

  Vilken färg på klänning du ska välja för bröllopet som du ska besöka?

  Det finns vissa koder som gör att du genast ska välja bort vissa färger, Röd ska du undvika att välja då den symboliserar kärlek och vill det sig riktigt illa så kan det även tolkas som att du skulle vara brudgubbens älskarinna, den röda färgen kan du dock använda om du klär i rött och klädkoden inte säger annat. Det är inte längre så känsligt som det var förr i tiden med den röda färgen på bröllopskläderna. Vit färg är vigt åt bruden, kom ihåg att det är hon och han som ska stå i centrum och den färgen ska då väljas bort, det är mera utav en lag och är reserverat till bruden och därmed ska vitt aldrig användas som klänning till bröllop som bröllopsbesökare. Undvik också svart då den svarta färgen är starkt förknippat med sorg och begravning och andra tråkigheter. Det går dock alldeles utmärkt att välja klänning till bröllop med svarta inslag, men den svarta färgen får inte på något sätt dominera på klänningen.

  Klänningen -Vilken stil ska du välja?

  Det finns en uppsjö med klänningar i alla kombinationer att tillgå på marknaden och det ena utesluter inte det andra. En sak är dock säker, man ska klä sig elegant och propert och därför är det många som väljer retro och 50 tals stil på sin klänning till det planerade bröllopet. Det unika med retro och 50 tals klänningarna är just att många tycker det är vackra skärningar och härligt somriga mönster i fina färger och eleganta kombinationer. Gemensamt med 50 tals och retrostilarna är de klockade kjolarna som kan gömma vad som helst. Väljer man till en underkjol av tyll så får man till den där extra swing känslan. Underkjolarna var en given accessoar till klockade klänningar och kjolar och underkjol är givet tillval även idag på dessa retro och 50 tals kläder.

  Gå på bröllop, Vilka tillbehör ska du välja till klänningen?

  Att välja tillbehör eller accessoarer för klänning till bröllop kräver både känsla och vad du är bekväm med. På sommaren är det alltid trevligt med blommor i håret och det kan naturligtvis vara rosor och andra vackra hårtillbehör för att göra vackra uppsättningar. Vill du vara mer tidsenlig kan du också välja stumpor med volang som är väldigt mycket retro. För klänningen är det väldigt vackert med ett skärp som delar av och framhäver på ett helt annat sätt än om du skulle välja utan skärp. Är böllopet planerat lite senare på hösten men ändå lite varmt mitt på dagen så rekommenderas en vacker bolero som är en kofta som inte går att knäppa men som håller dig lite varm även under lite kyligare dagar. En bolero är inte bara praktisk, den är också ett elegant inslag och bryter in väldigt vackert på en klänning till bröllop.

  Vad är alternativet till klänning?

  Ett bra alternativ till klänning för bröllopet är att använda en vanlig kjol med en vacker topp. Det finns även i retro och 50 tals stil i samma härliga kombinationerna som klänningar. Det är bara att välja fritt, oavsett vad du väljer så kommer du att glänsa och många kommer ge dig komplimanger.

  Klänning till bröllop