Vardagshjältar! Hjälp oss att samla kapsyler till benproteser i Thailand!

Vardagshjältar finns ni? Vi sitter på en liten skatt utan att egentligen reflektera över det! Nämligen kapsyler! Vanliga aluminiumburkars flärpar som används när burkar öppnas. De kan bli till benproteser i Thailand. Vi söker dig vardagshjälte som kan hjälpa oss! Från och med nu startar vi en insamling av dessa kapsyler för att på plats den 9 december 2019 överlämna detta till en organisation som ser till att det blir nya ben eller armar för människor. Vårt mål är att samla in 20 kg innan 2019-12-01, därefter kommer dessa att beredas plats för och att transporteras ner till Thailand.

Vardagshjältar

Antalet benproteser av ölflärparna?

Av 1 kg kapsyler så blir det ca. 3 proteser. Tidigare har vi haft med våra privata kapsyler och nu tänkte vi göra ett tappert försök att få med oss minst 20 kg kapsyler som egentligen i dagsläget bara följer med till pantautomaten. Anledningen till att kapsyler är bra för ändamålet är att det innehåller en legering som är extra bra för just att tillverka benproteser.

Uppnår vi vårt mål tillsammans med din hjälp så kan vi hjälpa mellan 20 till 60 personer med att få en ny arm eller ett ben. Om ni kan hjälpa oss att hjälpa så kommer vi förhoppningsvis få ihop dessa 20 kg som krävs att för att tillverka dessa 60 proteser.

Vi tar emot dessa per post eller paket eller lämna i vår butik i Mjölby

Skicka dessa till:
Jetsettrends/Glinder
Stridslyckegatan 1
59535 MJÖLBY

 

//Teamet på Glinder

 

Lämna en kommentar